Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Slovensko

Polícia pátra po Petrovi P., žiada verejnosť o pomoc

Na snímke hľadaný Peter P. Foto: KR PZ v Banskej Bystrici

Hľadaný sa zdržiava na neznámom mieste a polícii pri telefonickom kontakte poskytuje zavádzajúce informácie o mieste svojho pobytu.

Bratislava 15. apríla (Teraz.sk) - Polícia pátra po 40-ročnom Petrovi P. z Topoľníkov v okrese Dunajská Streda. Teraz.sk o hľadanom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Muž je obvinený zo spáchania pokračujúceho zločinu podvodu v súbehu s pokračujúcim zločinom skrátenia dane a poistného. "Obvinenému je potrebné doručiť uznesenie o vznesení obvinenia a vypočuť ho ako obvineného," vysvetlila Faltániová.

Podľa polície sa hľadaný zdržiava na neznámom mieste a orgánom činným v trestnom konaní pri telefonickom kontakte poskytuje zavádzajúce informácie o mieste svojho pobytu.

Hľadaný je asi 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má hnedé vlasy a zelené oči.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania 158.

Podľa portálu tvnoviny.sk sa dnes popoludní Peter P. prihlásil na polícii, ale vo Viedni. Zatiaľ nie je známe, prečo tak spravil, keďže na neho nie je vydaný medzinárodný zatykač.