Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Polícia opätovne upozorňuje, že pohyb chodcov po diaľnici je zakázaný

Ilustračná snímka Foto: TASR/Michal Svítok

Reaguje tak aj na štvrtkovú (10. 11.) udalosť, kedy sa 36-ročná žena pohybovala medzi zábradlím a zvodidlami na moste Lafranconi.

Bratislava 11. novembra (TASR) - Bratislavská polícia opätovne upozorňuje, že pohyb chodcov po diaľnici je zakázaný. Reaguje tak aj na štvrtkovú (10. 11.) udalosť, kedy sa 36-ročná žena pohybovala medzi zábradlím a zvodidlami na moste Lafranconi. Ten je súčasťou diaľnice D2. TASR o tom dnes informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Polícia podľa neho prijala oznámenie o pohybe ženy po moste krátko pred 9.45 h. Následne ho preverila hliadka Diaľničného oddelenia Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. "Po vjazde na most Lafranconi spozorovali osobu ženského pohlavia, ktorá sa pohybovala v priestore medzi zvodidlami a ochranným zábradlím diaľnice," uviedol Szeiff.

Mladá žena sa svojím konaním porušila ustanovenia zákona o cestnej premávke, za čo jej bola na mieste udelená bloková pokuta. "Zároveň bola v súlade so zákonom z diaľnice príslušníkmi Policajného zboru vykázaná," dodal Szeiff s tým, že k zraneniu osôb ani k žiadnej škode na majetku nedošlo.