Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Slovensko

OBRAZOM: Slovensko má novú prezidentku Zuzanu Čaputovú

Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová počas prehliadky Čestej stráže po príchode do Prezidentského paláca v Bratislave 15. júna 2019. Foto: TASR - Michal Svítok

Pozrite si fotky z inauguračného dňa.

Bratislava 16. júna (TASR) - Slovensko má od soboty (15. 6.) novú prezidentku. Stala sa ňou Zuzana Čaputová. Pozrite si momentky slávnostného dňa.

Na snímke sprava bývalý prezident Rudolf Schuster, bývalý prezident SR Ivan Gašparovič a jeho manželka Silvia Gašparovičová pred slávnostnou schôdzou NR SR pri príležitosti zloženia sľubu prezidentky SR Zuzany Čaputovej v budove Slovenskej filharmónie 15. júna 2019 v Bratislave.
Foto: TASR Martin Baumann


Na snímke prezident SR Andrej Kiska s manželkou Martinou pri odchode z Prezidentského paláca v Bratislave 15. júna 2019.
Foto: TASR Michal Svítok


Na snímke Zuzana Čaputová.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke prezident SR Andrej Kiska počas prehliadky čestnej stráže pri odchode z Prezidentského paláca v Bratislave 15. júna 2019.
Foto: TASR Michal Svítok


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová odchádza po slávnostnej schôdzi NR SR v budove Slovenskej filharmónie 15. júna 2019 v Bratislave.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová počas prejavu po zložení sľubu predpísaného Ústavou SR do rúk predsedu Ústavného súdu SR Ivanovi Fiačanovi na slávnostnej schôdzi NR SR v budove Slovenskej filharmónie 15. júna 2019 v Bratislave.
Foto: TASR Martin Baumann



Na snímke zvolená prezidentka SR Zuzana Čaputová (vľavo) skladá sľub predpísaný Ústavou SR do rúk predsedu Ústavného súdu SR Ivanovi Fiačanovi (druhý vľavo), v pozadí druhý sprava bývalý prezident SR Andrej Kiska a v pozadí vpravo predseda NR SR Andrej Danko počas slávnostnej schôdze NR SR v budove Slovenskej filharmónie 15. júna 2019 v Bratislave.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová (vpravo) po zložení sľubu predpísaného Ústavou SR do rúk predsedu Ústavného súdu SR Ivanovi Fiačanovi, vľavo bývalý prezident SR Andrej Kiska na slávnostnej schôdzi NR SR v budove Slovenskej filharmónie 15. júna 2019 v Bratislave.
Foto: TASR Martin Baumann


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová v bratislavských uliciach 15. júna 2019 v Bratislave.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová v bratislavských uliciach 15. júna 2019 v Bratislave.
Foto: TASR - Jaroslav Novák


Na snímke prezidentka Zuzana Čaputová (tretia sprava) a jej dcéry počas ekumenickej pobožnosti Te Deum v Katedrále sv. Martina 15. júna 2019 v Bratislave.
Foto: TASR - Jaroslav Novák


Prezidentka SR Zuzana Čaputová prichádza privítať hostí pred slávnostným obedom podávaným na počesť jej inaugurácie v Prezidentskom paláci v Bratislave 15. júna 2019.
Foto: TASR - Michal Svítok


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová počas kladenia venca k pamätníku Brána slobody pod hradom Devín 15. júna 2019 v Bratislave.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová kladie kyticu na hrob bývalého prezidenta SR Michala Kováča na Ondrejskom cintoríne v Bratislave 15. júna 2019.
Foto: TASR - Michal Svítok


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová sa zdraví s ľuďmi po kladení venca k pamätníku Brána slobody a kytice k pamätníku obetiam železnej opony pod hradom Devín 15. júna 2019 v Bratislave.
Foto: TASR - Martin Baumann