Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Slovensko

Podpredsedníčka NRSR o hromadnej autonehode: Ďakujem Pánovi za ochranu

Hromadná dopravná nehoda na diaľnici D1 pri Zelenči, v smere z Trnavy do Bratislavy Foto: Teraz.sk/TASR

Počas havárie sa zrazili dva kamióny, dve osobné autá a jedna dodávka, účastníčkou nehody bola aj podpredsedníčka parlamentu Erika Jurinová (OĽaNO). Správu aktualizujeme.

Bratislava 27. januára (Teraz.sk) - Podpredsedníčka parlamentu Erika Jurinová (OĽaNO) v utorok v poobedných hodinách havarovala na diaľnici D1 pri Zelenči. V úseku sa zrazili dva kamióny, dve osobné autá a jedna dodávka, ktorá začala horieť. Informáciu dnes priniesol portál cas.sk.

„Som úplne v poriadku, pocítila som iba trhnutie pásu. Nebolo to nič príjemné, “ uviedla pre portál Jurinová.

"Ďakujem nášmu Pánovi za ochranu. Som v poriadku. Pásy sú dôležite, noste ich! Náš Pán ma so mnou asi aj naďalej plány...Poprosím naďalej modlitby nie len za mňa, ale hlavne za vodiča, dnes ma operáciu. Zachoval sa naozaj profesionálne...," vyhlásila neskôr na sociálnej sieti Jurinová.

Na mieste podľa Zuzany Farkasovej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) zasahovalo desať hasičov. "Požiar v priebehu pár minút uhasili," informovala Farkasová.

Hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel pre TASR uviedol, že záchranári pomáhali štyrom zraneným osobám. "V prípade všetkých ide o ľahšie zranenia," dodal.