Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

D. Lipšic mení obývačku za gril

Foto: TASR/Pavel Neubauer

"Viacerí ľudia prejavili záujem pomôcť a osobne sa porozprávať o spoločnom sne pre Slovensko. Chceme takých ľudí pri grile cez prázdniny stretnúť čo najviac," vysvetlil Lipšic.

Bratislava 29. júna (TASR) - Odídenci z KDH Daniel Lipšic a Jana Žitňanská nadväzujú na ich predvolebnú aktivitu z roku 2010. Projekt "Lipšic v obývačke" vymenili za akciu "Lipšic na grile". Počas letných prázdnin sa chcú stretnúť s ľuďmi, ktorí o grilovačku prejavia záujem. Hovoriť sa na nej bude o Lipšicovom sne pre Slovensko.

"Viacerí ľudia prejavili záujem pomôcť a osobne sa porozprávať o spoločnom sne pre Slovensko. Chceme takých ľudí pri grile cez prázdniny stretnúť čo najviac," vysvetlil Lipšic dôvody pre spustenie projektu "Lipšic na grile".

Akcia nadväzuje na projekt "Lipšic v obývačke". V roku 2010 počas predvolebnej kampane s ním Lipšicov tím navštívil 104 domácností. Lipšica, vtedy ešte člena KDH, mohli ľudia pozvať k sebe domov. Podmienkou na zorganizovanie stretnutia v obývačke bolo, aby pozývajúci zavolal aspoň päť ďalších svojich známych.

V prípade projektu grilovačiek je to podobné. "Stačí dať dohromady najmenej 12 ľudí zo svojho okolia a napísať mail na lipsicnagrile@senpreslovensko.sk so základnými údajmi: meno, adresa, kontakt a návrh termínov, kedy by Vám grilovačka vyhovovala," uvádza sa v informácii o pripravovanom projekte.