Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Regióny

Členovia Abonent klubu v Žiline budú mať prednostný vstup na kúpalisko

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Žilinské kúpalisko privítalo počas vlaňajšej letnej sezóny približne 50.000 návštevníkov.

Žilina 12. júna (TASR) - Vonkajšie bazény Mestskej krytej plavárne v Žiline otvoria v prípade priaznivého počasia od soboty 17. júna. Podľa hovorkyne mesta Zuzany Holienčíkovej budú k dispozícii neplavecký bazén s toboganom, detský bazén a plavecký bazén.

Doplnila, že novinkou je prednostný vstup do areálu letného kúpaliska pre členov Abonent klubu. "Zákazníci s vlastným čipovým náramkom budú môcť bež čakania vstúpiť do areálu cez turniketový systém. Zvýšenie cien o 15 percent z dôvodu nárastu prevádzkových nákladov sa týka celodenných vstupov a Abonent klubu. Cena základného celodenného vstupu je osem eur, seniori nad 70 rokov zaplatia za celodenný vstup 1,50 eura," uviedla.

Plaváreň na začiatku roka vytvorila kategóriu Senior Abonent klub pre osoby nad 70 rokov. Za ročný poplatok 15 eur + päť eur za čipový náramok majú počas letnej sezóny zadarmo celodenné vstupy a mimo letnej sezóny 135-minútové vstupy, konkretizovala Holienčíková.

Žilinské kúpalisko privítalo počas vlaňajšej letnej sezóny približne 50.000 návštevníkov. "Návštevnosť ovplyvnilo najmä počasie, ktoré bolo v druhej polovici leta prevažne zamračené a daždivé. Dátum otvorenia kúpaliska zverejníme aj na webovej stránke sportzilina.sk," dodala hovorkyňa mesta.