Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Vo Vodnom raji vo Vyhniach otvorili sezónu

V aquaparku Vodný raj vo Vyhniach (okres Žiar nad Hronom) v piatok otvorili sezónu, vonkajšie bazény kúpaliska tak privítali prvých tohtoročných návštevníkov. Minulý rok prešlo bránami aquaparku takmer 72.000 návštevníkov. Na snímke vonkajšie bazény kúpaliska, ktoré privítali prvých tohtoročných návštevníkov 1. júna 2018 Foto: TASR - Jana Vodnáková

Vo Vodnom raji dúfajú, že tohtoročná návštevnosť bude rovnako úspešná a neovplyvní ju ani výstavba novej bazénovej haly, s ktorou chcú začať v auguste.

Vyhne 1. júna (TASR) - V aquaparku Vodný raj vo Vyhniach (okres Žiar nad Hronom) v piatok otvorili sezónu, vonkajšie bazény kúpaliska tak privítali prvých tohtoročných návštevníkov. Minulý rok prešlo bránami aquaparku takmer 72.000 návštevníkov. Vo Vodnom raji dúfajú, že tohtoročná návštevnosť bude rovnako úspešná a neovplyvní ju ani výstavba novej bazénovej haly, s ktorou chcú začať v auguste.

Prevádzkar kúpaliska Michal Kubaliak uviedol, že žiadne výrazné zmeny v prevádzke kúpaliska nerobili. Novinkou sú vonkajšie šatne so sociálnymi zariadeniami a bezbariérovým prístupom, ktoré nájdu návštevníci hneď pri vstupe do areálu.

Ako ďalej uviedol, v auguste by sa malo začať s výkopovými prácami v súvislosti s výstavbou novej bazénovej haly. Návštevníci by však podľa jeho slov nemali pocítiť žiadne obmedzenia. "V novej bazénovej hale bude plavecký bazén, podzemný bazén, oddychová časť, detský bazén a tobogan," dodal Kubaliak s tým, že v hotová by mala byť koncom budúceho roka.