Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

V Bratislave dnes prepadli dve banky

Neznámy páchateľ, ktorý v utorok 4. septembra 2012 lúpežne prepadol pobočku banky na bratislavskej Kaštieľskej ulici, si odniesol vyše 6.000 eur. Ozbrojený muž vošiel do banky krátko pred 13.45 h., kde mu pracovníčka vydala v obave o svoj život peniaze. K zraneniam osôb nedošlo. Po páchateľovi polícia v súčasnosti pátra a prosí o pomoc aj verejnosť. Mal unikať smerom po Mierovej ulici v Bratislave. V tomto prípade malo ísť o muža vysokého približne 170 centimetrov, vo veku približne 20 až 30 rokov. V čase lúpeže mal na hlave čiernu šiltovku a oblečené mal tmavé nohavice. V rukách držal čiernu igelitovú tašku a krátku guľovú zbraň. Akékoľvek informácie o hľadanom možno oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

V prípade prepadnutia pobočky banky na bratislavskej Kaštieľskej ulici si neznámy páchateľ odniesol vyše 6-tisíc eur.

Bratislava 4. septembra (TASR) - Približne v rámci hodiny došlo dnes v hlavnom meste k dvom prepadom bánk. Po prepade v pobočke banky na Kaštieľskej ulici vylúpili aj banku na Trenčianskej ulici. Ani v jednom prípade k zraneniu osôb nedošlo.

V prípade prepadnutia pobočky banky na bratislavskej Kaštieľskej ulici si neznámy páchateľ odniesol vyše 6.000 eur. Ako informoval bratislavský krajský policajný hovorca František Peczár, ozbrojený muž vošiel do banky krátko pred 13.45 h., kde mu pracovníčka v obave o svoj život vydala peniaze.

Po páchateľovi polícia v súčasnosti pátra a prosí o pomoc aj verejnosť. "Mal unikať smerom po Mierovej ulici v Bratislave," priblížil Peczár.

Asi hodinu na to došlo k prepadu v banke na Trenčianskej ulici. "Krátko pred 14.45 h. vošiel do priestorov pobočky banky neznámy páchateľ, ktorý pod psychickým nátlakom žiadal od pracovníčky finančnú hotovosť," informoval bratislavský krajský policajný hovorca František Peczár. Pracovníčka pobočky mužovi v obave o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť v súčasnosti nezistenej sumy peňazí.

V tomto prípade malo ísť o muža vysokého približne 170 centimetrov, vo veku približne 20 až 30 rokov. "V čase lúpeže mal na hlave čiernu šiltovku a oblečené mal tmavé nohavice. V rukách držal čiernu igelitovú tašku a krátku guľovú zbraň," opísal páchateľa Peczár. Akékoľvek informácie o hľadanom možno oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.