Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Telekom Android Roadshow 2013: Stretneme sa túto sobotu v Bratislave

Foto: Telekom Android Roadshow

Ďalšie stretnutie Android fanúšikov na Telekom Android Roadshow sa bude tentokrát konať v hlavnom meste.

Bratislava 11. júna (OTS) - Všetci fanúšikovia obľúbeného operačného systému sa stretnú už túto sobotu 15. júna v hoteli Double Tree by Hilton v Bratislave. Okrem možnosti vyskúšať si najnovšie novinky z dielní spoločností Sony, Samsung, Asus, HTC a Tatra banka, bude na vás čakať zaujímavý sprievodný program a prednášky, v ktorých sa dozviete aktuálne novinky a zaujímavosti o zariadeniach ako sú, Sony Xperia Z, Xperia Tablet Z, HTC One, Asus Fonepad alebo Samsung Galaxy S4. Dozviete sa tiež niečo o novej službe na posielanie peňazí cez mobil s názvom VIAMO a nebudú chýbať ani atraktívne súťaže, z ktorých si budú môcť zúčastnení odniesť hodnotné ceny.

Vstup na stretnutie je zdarma, stačí sa len prihlásiť. Všetky informácie sú k dispozícii aj na stránke www.AndroidRoadshow.sk. Vzhľadom na to, že vstup je voľný, občerstvenie nie je zabezpečené.

V sobotu (15.6) spoznáme aj štastných výhercov týchto zariadení a cien:
● ASUS Fonepad
● Sony Xperia E
● HTC Desire X
● 10x navigácia Sygic
● Samsung Galaxy S4

Generálnym partnerom tretieho ročníka Android Roadshow je Telekom. Hlavným partnerom je spoločnosť SONY, ktorá bude prezentovať svoju vlajkovú loď Sony Xperia Z. Tento model získa aj víťazka súťaže Miss Android Roadshow 2013. Medzi ďalších hlavných partnerov patria spoločnosti Asus, Android Magazín, HTC, Samsung a Tatra banka. Organizátorom podujatia portál MojAndroid.sk. Tešíme sa na vás :-)