Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Riazanská ulica v Bratislave je do 15. novembra čiastočne uzatvorená

Obchádzková trasa v smere jazdy od Račianskej na Vajnorskú vedie cez ulice Hálkova, Kukučínova a Jarošova.

Bratislava 24. septembra (TASR) - Riazanská ulica v bratislavskom Novom Meste je do 15. novembra čiastočne uzavretá. Tretia etapa uzávierky sa týka približne 236-metrového úseku jazdného pruhu od Vajnorskej ulice smerom k Račianskej ulici v úseku medzi Úradníckou a Hálkovou ulicou.

"Znamená to, že Riazanská ulica je v smere na Račiansku ulicu v danom úseku jednosmerná. Dôvodom obmedzení v doprave sú výkopové práce v rámci rekonštrukcie vodovodu a kanalizácie v novomestskej lokalite Ľudová štvrť," priblížila vedúca referátu mediálnej komunikácie hlavného mesta Daniela Rodinová.

Obchádzková trasa v smere jazdy od Račianskej na Vajnorskú vedie cez ulice Hálkova, Kukučínova a Jarošova.

Dopravné obmedzenia si vyžiadali aj menšie zmeny v mestskej hromadnej doprave.

Linka 50 premáva v smere k Auparku od OD Slimák cez Jarošovu a Vajnorskú, pričom zastavuje na zastávkach OD Slimák (náhradné nástupište na Kukučínovej ul. v smere k Jarošovej) a Polus City Center (na Vajnorskej ulici). Linka neobsluhuje riadne zastávky OD Slimák (nástupište) a Kukučínova na Kukučínovej ul. a zastávky Hálkova a Polus City Center na Riazanskej ulici.

Linka 51 premáva v smere k Vozovni Krasňany medzi zastávkami Tehelná a Odborárska cez Jarošovu a Vajnorskú, pričom zastavuje na zastávkach OD Slimák (náhradná zastávka na Kukučínovej pred križovatkou s Jarošovou) a Polus City Center (na Vajnorskej ulici). Linka neobsluhuje riadne zastávky OD Slimák a Kukučínova na Kukučínovej ul. a zastávky Hálkova a Polus City Center na Riazanskej ulici.