Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Project fair predstaví úspešné projekty podporené z eurofondov

Archívna snímka - budova Žilinskej univerzity. Foto: TASR Erika Ďurčová

Návštevníci Project fair nájdu na podujatí informácie o projektoch a budú mať možnosť dozvedieť sa, ako sa stať úspešným s predkladaným projektom.

Žilina 15. októbra (TASR) – Úspešné projekty z rôznych oblastí podporené z finančných prostriedkov Európskej únie (EÚ) predstaví 17. októbra vo foyeri hlavnej budovy Žilinskej univerzity v Žiline (UNIZA) podujatie Project fair. TASR o tom informovala Martina Slavíková z oddelenia pre medzinárodné vzťahy a marketing UNIZA.

"Informačné centrum Europe Direct Žilina, ktoré sídli v Univerzitnej knižnici UNIZA, pripravuje v tomto roku už po druhý raz podujatie pre všetkých občanov nášho kraja. Cieľom je predstaviť úspešné projekty, umožniť stretnutie projektových riešiteľov, ich prezentovanie a vymieňanie si skúseností súvisiacich s prípravou a realizáciou projektov," uviedla Slavíková.

Návštevníci Project fair podľa nej nájdu na podujatí informácie o projektoch a budú mať možnosť dozvedieť sa, ako sa stať úspešným s predkladaným projektom. "Cieľom Project fair je poukázať, ako sa náš kraj aktívne a úspešne zapája do riešenia grantových výziev, ktoré sú podporované z finančných prostriedkov EÚ. Je dobré vedieť a poznať úspechy projektových riešiteľov a inšpirovať sa ich skúsenosťami," podotkla Slavíková.

Doplnila, že súčasťou podujatia bude Workshop "Ako pripraviť dobrý projekt Erasmus+" a Erasmus+ DAY 2018. "Workshop je určený predovšetkým pre pedagogických pracovníkov a projektových manažérov v školách," dodala Slavíková.