Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

VIDEO: V Bačkove sa stala nehoda áut a autobusu: Zranení sú 4 ľudia

Dopravná nehoda dvoch áut a autobusu v Bačkove. Foto: PZ SR

Zrazili sa najprv dve osobné autá a následne došlo k zrážke osobného auta s autobusom.

Bačkov 6. júna (TASR) – K dopravnej nehode dvoch osobných áut a jedného autobusu došlo dnes popoludní v katastri obce Bačkov v okrese Trebišov. "Pri udalosti utrpeli zranenia štyri osoby, pričom dve z nich museli hasiči vyslobodzovať pomocou hydraulického zariadenia," informovala TASR Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

K havárii došlo pred 14.00 h na križovatke medzi Sečovcami, Kravanmi, Bačkovom a Dvoriankami. Zrazili sa najprv dve osobné autá a následne došlo k zrážke osobného auta s autobusom. V autobuse sa podľa Farkasovej neviezli žiadni cestujúci.

Dopravná nehoda dvoch áut a autobusu v Bačkove.
Foto: PZ SR


"Celkovo boli zranení traja muži a jedna žena," uviedol pre novinárov veliteľ zásahu trebišovských hasičov Milan Kudrec. Zraneným bola poskytnutá prvá pomoc, sanitky ich previezli do nemocnice. Na havarovaných vozidlách vykonali hasiči protipožiarne opatrenia.

Trebišovská nemocnica prijala z hromadnej autonehody troch pacientov. "Jeden muž je v kritickom stave na oddelení ARO. Druhý bol s pomliaždeninami krku a hrudníka prijatý na traumatológii. Jeden pacient si vyžiadal iba ambulantné ošetrenie a bol prepustený domov. To isté sa týkalo aj štvrtého účastníka nehody, ktorý bol ambulantne ošetrený v michalovskej nemocnici," uviedol hovorca spoločnosti Svet zdravia Tomáš Kráľ. 


Pri nehode traktora v obci Brezovička sa zranila jedna osoba



Príslušníci hasičskej stanice v Lipanoch momentálne zasahujú pri nehode traktora v obci Brezovička v Sabinovskom okrese. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Havarovaný traktor v obci Brezovička.
Foto: HaZZ


"Traktor sa dnes po 13.00 h prevrátil do priekopy, pričom došlo k zraneniu jednej osoby," priblížila. Hasiči vykonávajú na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia. Zranená osoba sa podľa jej ďalších slov nachádza v opatere záchrannej zdravotnej služby.