Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Poprad vyhlásil vianočnú súťaž o naj fotografiu a video z Popradu

Bežkári v meste Poprad, ilustračné foto. Foto: TASR - Oliver Ondráš

Cieľom je dať Popradčanom i návštevníkom mesta príležitosť podeliť sa o zábery z vianočného Popradu a vytvoriť najväčšiu galériu fotografií a videí venovanú Vianociam vo virtuálnom priestore.

Poprad 16. decembra (TASR) – Mesto Poprad pripravilo pre fanúšikov sociálnej siete Instagram fotografickú súťaž spojenú s Vianocami. Jej cieľom je dať všetkým Popradčanom i návštevníkom mesta príležitosť podeliť sa o originálne zábery z vianočného Popradu a vytvoriť najväčšiu galériu fotografií a videí venovanú Vianociam v Poprade vo virtuálnom priestore. Informoval o tom hovorca mesta Marián Galajda.

„Na jednej strane chceme domácich motivovať k tomu, aby poslali odkaz do sveta zo svojho mesta aj s posolstvom, ktoré mu dá vlastný, osobný príbeh. Na strane druhej budeme radi, ak sa do súťaže zapoja aj cezpoľní a uvidíme, ako vnímajú vianočný Poprad oni,“ uviedol primátor Popradu Jozef Švagerko.

Do súťaže sa môžu ľudia zapojiť tak, že na svojom instagramovom profile uverejnia vianočnú fotografiu alebo video z Popradu, pridajú súťažné hashtagy #poprad a #popradskevianoce a označia profil @mestopoprad. Detailné súťažné podmienky sú uvedené na webovom sídle mesta Poprad.

„V súvislosti so súťažou sme vytvorili vizuál s hashtagom #popradskevianoce sú najkrajšie, ktorý bude sprevádzať propagačnú kampaň a bude zároveň leitmotívom tohtoročných Vianoc v Poprade. Vizuál sa už objavil na webovom sídle mesta Poprad a jeho stránkach, respektíve profiloch na sociálnych sieťach Facebook, Twitter a Instagram. Súčasťou uvedenej kampane, ktorá bude zároveň propagáciou jedinečnosti Vianoc v Poprade, budú aj printové vizuály umiestnené v uliciach mesta a na bilbordoch,“ povedal Galajda.

O najkrajších fotografiách rozhodne porota po skončení súťaže, ktorá potrvá do 31. januára budúceho roka. Desiati autori naj záberov získajú knihy o Poprade.