Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V Bratislave sa zrútil žeriav, jeden zranený

Na snímke miesto na bratislavskom Námestí 1. mája, kde sa 2. marca 2019 predpoludním zrútil počas búracích prác žeriav. Pri nehode spadol zhruba z trojmetrovej výšky muž. Bol pri vedomí a zranil si nohu. Záchranári ho s poranením dolnej končatiny previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Foto: TASR - Pavol Zachar

Prípadom sa už zaoberá aj príslušný útvar v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I.

Bratislava 2. marca (TASR) - Na Námestí 1. mája v Bratislave sa v sobotu predpoludním zrútil počas búracích prác žeriav. Pri nehode spadol zhruba z trojmetrovej výšky muž. TASR to potvrdila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

"Podľa výzvy na tiesňovú linku 155 spadol muž asi z trojmetrovej výšky. Bol pri vedomí a zranil si nohu," povedala Krčová s tým, že k pacientovi boli okamžite vyslaní záchranári. Tí ho s poranením dolnej končatiny previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

Prípadom sa už zaoberá aj príslušný útvar v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I. "Poverený príslušník Policajného zboru už začal trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia v súbehu s prečinom poškodzovania verejnoprospešného zariadenia," potvrdila pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.