Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Pri horskom priechode Havran narazil motorkár do dodávky

Motorkár nezvládol riadenie a narazil do dodávky. Foto: Facebook Polícia Slovenskej Republiky.

Pri nehode došlo k ťažkému zraneniu motocyklistu, ktorého previezli do nemocnice. Vodiča dodávky na mieste jednorazovo ošetrili, alkohol u neho dychová skúška nezistila.

Piešťany 16. júla (TASR) - K dopravnej nehode za obcou Banka v okrese Piešťany bola privolaná v pondelok v skorých ranných hodinách polícia. V smere na horský priechod Havran 33-ročný vodič z Podunajských Biskupíc išiel na motocykli Honda. Podľa prvotných informácií nezvládol prejazd cez neprehľadnú zákrutu, pravdepodobne predchádzal iné vozidlo, prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke s dodávkou Fiat Ducato. Informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Pri nehode došlo k ťažkému zraneniu motocyklistu, ktorého previezli do nemocnice. Vodiča dodávky na mieste jednorazovo ošetrili, alkohol u neho dychová skúška nezistila. "Vodičovi motocykla odobrali na tento účel krv. Presné príčiny nehody a okolnosti polícia naďalej preveruje," dodala hovorkyňa.

Polícia apeluje na motocyklistov, aby jazdu prispôsobili aktuálnej situácii v cestnej premávke, svojim schopnostiam a správali sa zodpovedne.