Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

TRAGÉDIA V ČACHTICIACH: Po náhodnom výstrele zomrela 30-ročná žena

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Ondrej Podolinský

Polícia zadržala osobu, ktorá mala so zbraňou manipulovať.

Čachtice 18. septembra (TASR) – Život 30-ročnej ženy si vyžiadala tragická udalosť, ktorá sa stala v nedeľu (17. 9.) podvečer v obci Čachtice v okrese Nové Mesto nad Váhom. Ženu zasiahol projektil po náhodnom výstrele počas manipulácie so zbraňou. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

"Pravdepodobne počas manipulácie so zbraňou v byte došlo k náhodnému výstrelu. Projektil prerazil okno a následne prestrelil okno v bytovom dome vzdialenom približne 120 metrov. Projektil zasiahol 30-ročnú ženu stojacu pri kuchynskom okne do hrudníka. Utrpela zranenie, ktorému na mieste podľahla," informovala polícia.

Polícia zadržala osobu, ktorá mala so zbraňou manipulovať. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Nového Mesta nad Váhom začal trestné stíhanie za prečin usmrtenia.

Zásah pri tragickej udalosti v Čachticiach TASR potvrdil Viliam Sládek z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

"V nedeľu krátko po 18.00 h sme na linku tiesňového volania záchrannej zdravotnej služby prijali žiadosť o pomoc k postrelenej žene v obci Čachtice. Na miesto sme bezodkladne vyslali ambulancie záchrannej zdravotnej služby. Žiaľ, i napriek snahe záchranárov žena utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla," doplnil Sládek.