Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

Polícia naďalej pátra po nezvestnej 35-ročnej žene z Rusoviec

Polícia pátra do Nadežde Ondejkovej, na snímke z mobilného telefónu. Foto: PZ SR - KR Bratislava

Nezvestnú naposledy videli 14. januára v mieste jej trvalého pobytu. Odvtedy o sebe nepodala žiadnu správu a miesto jej súčasného pohybu a pobytu nie je známe.

Bratislava 31. januára (TASR) - Polícia pokračuje v pátraní po 35-ročnej matke troch detí z Rusoviec. Preveruje aj informácie od občanov. Nadežda Ondejková je nezvestná od 14. januára.

"Zo strany útvarov Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V sú aj naďalej vykonávané všetky úkony smerujúce k vypátraniu nezvestnej, pričom denne sú preverované informácie získané či už vlastnou pátracou činnosťou, alebo informácie poskytnuté zo strany verejnosti," povedal bratislavský krajský hovorca Michal Szeiff.

Nezvestnú naposledy videli 14. januára v mieste jej trvalého pobytu. Odvtedy o sebe nepodala žiadnu správu a miesto jej súčasného pohybu a pobytu nie je podľa Szeiffa známe.

Nezvestná je vysoká približne 175 centimetrov, má štíhlu postavu, gaštanovo-hnedé dlhšie vlasy a zeleno-hnedé oči. Naposledy mala oblečenú čiernu prešívanú bundu, modré rifle a čierne čižmy.

Akékoľvek informácie o nezvestnej je možné oznámiť na najbližší policajný útvar alebo bezplatnú policajnú linku 158.