Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Pomôžte polícii nájsť 20-ročnú Kristínu Bagínovú z obce Kameničany

Trenčianski policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 20-ročnej Kristíne Bagínovej z obce Kameničany v Ilavskom okrese. Naposledy bola v kontakte so svojou matkou v piatok dopoludnia 2. marca 2018. V minulosti sa opakovane liečila na psychiatrii pre problémy s alkoholom. Foto: TASR/KR PZ Trenčín

Kristína Bagínová je vysoká asi 163 centimetrov plnoštíhlej postavy. Má čierne vlasy po plecia a zelené oči.

Kameničany 7. marca (TASR) – Trenčianski policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 20-ročnej Kristíne Bagínovej z obce Kameničany v Ilavskom okrese. Nezvestná je od 2. marca.

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, nezvestná bola naposledy v kontakte so svojou matkou v piatok 2. marca dopoludnia. „V minulosti bola opakovane liečená na psychiatrii pre problémy s alkoholom,“ uviedla hovorkyňa.

Kristína Bagínová je vysoká asi 163 centimetrov plnoštíhlej postavy. Má čierne vlasy po plecia a zelené oči. Oblečené mala čierne legíny, zelenú bundu s kapucňou so vzorom mačky. Obuté mala bledoružové čižmy a so sebou mala šedočiernu kabelku.

„Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, je možné oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na stálu službu Obvodného oddelenia Policajného zboru Trenčín na telefónnom čísle 096120 3755,“ doplnila Antalová.