Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Regióny

DRAMATICKÉ VENČENIE: Psičkár priložil nôž na krk okoloidúcemu mužovi

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Maroš M. venčil svojho psa, ktorého mal pripevného na vôdzke. Počas ich prechádzky pes začal štekať na muža v ich blízkosti. Ten upozornil psičkára, aby si dával na svojho psa pozor.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 15. mája (TASR) - Bratislavská polícia obvinila 59-ročného Maroša M. z trestného činu nebezpečného vyhrážania. Počas nedeľňajšej (12. 5.) prechádzky v Devínskej Novej Vsi priložil nôž ku krku muža, ktorý ho upozornil na štekot jeho psa. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

"Maroš M. venčil svojho psa, ktorého mal pripevného na vôdzke. Počas ich prechádzky pes začal štekať na muža v ich blízkosti. Ten upozornil psičkára, aby si dával na svojho psa pozor. Maroš M. na jeho upozornenie zareagoval tým, že vytiahol z vrecka nôž o dĺžke 30 centimetrov, ktorý mu následne priložil ku krku s výhražnými slovami," priblížila.

Policajti muža po príchode na miesto obmedzili na osobnej slobode a previezli na policajné oddelenie. "Po vykonaní potrebných úkonov mu poverený príslušník vzniesol obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," dodala hovorkyňa.