Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

Polícia obvinila muža, ktorý sa po vlámaní schoval v budove polície

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Polícia uviedla, že 26-ročný Pavol Z. bol pri krádeži vyrušený pracovníkmi bezpečnostnej služby a dal sa na útek po streche budovy.

Bratislava 24. júla (TASR) - Polícia obvinila 26-ročného muža z trestného činu krádeže v štádiu pokusu. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Priblížil, že muž sa mal po piatkovom (21. 7.) vlámaní do kancelárskych priestorov na Ulici 29. augusta schovať v budove Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave.

Polícia uviedla, že 26-ročný Pavol Z. bol pri krádeži vyrušený pracovníkmi bezpečnostnej služby a dal sa na útek po streche budovy. "Preskočil až na strechu budovy Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, nachádzajúcu sa v bezprostrednej blízkosti, z ktorej zišiel, prekonal uzamknutie a následne vošiel do jej vnútorných priestorov," ozrejmil Szeiff.

Doplnil, že muža mali na mieste zadržať, obmedziť na osobnej slobode a následne eskortovať na policajné oddelenie. "Bolo zistené, že muž sa už dopustil v období posledných 24 mesiacov krádeže, za ktorú bol právoplatne odsúdený," podotkol.