Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Na výstave Svadobné dni a Beauté bude dominovať téma módy ulice

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Jakub Kotian

Na výstave nebude chýbať tradičná súťaž Naj nevesta, novinkou bude súťaž Naj ženích.

Nitra 13. januára (TASR) – Prvky módy ulice budú dominovať na tohtoročnej výstave Svadobné dni a Beauté, ktorá sa uskutoční v Nitre 18. a 19. januára. Dva dni v druhej polovici januára budú patriť všetkým, ktorí sa chystajú povedať si svoje "áno" a záleží im na každom detaile. „Výstava ponúkne dokonalé svadobné šaty, obrúčky, inšpiráciu na perfektný svadobný účes či originálne svadobné oznámenia,“ informoval Martin Lužbeťák zo štátneho podniku agrokomplex Národné výstavisko.

Na výstave nebude chýbať tradičná súťaž Naj nevesta, novinkou bude súťaž Naj ženích. Úlohou súťažiacich bude vystihnúť prvky na základe názvu témy, ktoré zakomponujú do svojich modelov, a tým ponúknu vlastnú víziu dokonalej nevesty. Témami tohto ročníka sú Street Fashion Bride, Street Fashion Groom. Vlasovú šou predvedie v Nitre víťaz prestížnych medzinárodných ocenení Alexander Sokolov a talentovaný kaderník Michal Lenčéš. O dokonalý vzhľad vlasov, brady a fúzov všetkých moderných mužov sa postarajú barberi Ladislav Baláž a Jozef Baláž, ocenení na medzinárodnej súťaži Barber Battle. Svoje umenie predstaví tiež barber Henrich Bagin.

Cukrári ukážu návštevníkom svoju zručnosť a fantáziu, floristi predstavia kvetinové čelenky, náramky, náhrdelníky a ďalšie ozdobné prvky z kvetín v súťaži Svadobný šperk roka. Sprievodný program ozvláštnia prezentácie svadobných salónov, módnych návrhárov i módna prehliadka značkovej spodnej bielizne. Novinky zo svadobnej oblasti si minulý rok prišlo na nitrianske výstavisko pozrieť viac ako 5500 návštevníkov.