Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Regióny

Na druhom ročníku festivalu Lovestream sa zúčastnilo asi 65.000 ľudí

Na snímke Dan Reynolds, spevák americkej skupiny Imagine Dragons, vystupuje počas koncertu na 2. ročníku hudobného festivalu Lovestream na starom letisku na bratislavských Vajnoroch v nedeľu 20. augusta 2023. Foto: TASR Pavol Zachar

Policajti dohliadali aj na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Ako priblížili, zistených bolo iba zopár protiprávnych konaní a dopravných priestupkov.

Bratislava 21. augusta (TASR) - Na druhom ročníku festivalu Lovestream na Starom letisku v bratislavských Vajnoroch sa zúčastnilo okolo 65.000 ľudí. Zaradil sa tak k najväčším festivalom na Slovensku. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti. Počas celého trvania festivalu dohliadala na jeho priebeh.

Hliadkam Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave pomáhali aj bratislavskí mestskí policajti a príslušníci Hasičského a záchranného zboru. "Spolu prijímali a vykonávali opatrenia, ktoré sa ukázali ako účinné a efektívne. Na záver každého dňa zabezpečili, aby bol rozptyl desiatok tisíc návštevníkov plynulý a obišiel sa bez niekoľkohodinových zdĺhavých kolón vozidiel, čím v mnohom suplovali opatrenia organizátora podujatia," priblížili policajti.

Policajti dohliadali aj na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Ako priblížili, zistených bolo iba zopár protiprávnych konaní a dopravných priestupkov. Tie boli vyriešené na mieste napomenutím alebo v blokovom konaní.