Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Mountfield otvára novú predajňu v Trenčíne

Foto: Mountfield

Sieť predajných centier Mountfieldu sa rozšíri o ďalšiu modernizovanú predajňu, tentokrát v západoslovenskom Trenčíne.

Bratislava 12. marca (OTS) - Nová predajňa sa nachádza v areáli obchodného centra Laugaricio, vedľa predajne Tesco na ulici Belá a nahradí pôvodnú predajňu v centre mesta, ktorá už nespĺňala vysoký štandard moderného nakupovania. Slávnostné otvorenie prebehne od štvrtka 14. 3. do soboty 16. 3. 2019. Celková plocha nového predajného centra je 1483 m2. Nová predajňa disponuje veľkým a komfortným parkoviskom obchodného centra, navyše má aj samostatné parkovacie miesta priamo pred vchodom a manipulačnú plochu len pre zákazníkov servisu.

Nová predajňa zákazníkom ponúkne väčšiu predajnú plochu s lepšou prehľadnosťou ponúkaného sortimentu, kvalitnú interiérovú navigáciu a samoobslužnú časť. Ďalej je interiér doplnený o veľkoformátové interaktívne panely s dotykovou obrazovkou, ktoré fungujú ako komfortný sprievodca kompletným sortimentom. Samozrejmosťou sú väčšie skladové priestory. V predajni je interiérové bazénové centrum, v ktorom je zabudovaný zapustený bazén MERCURY Algarve, luxusná akrylátová vírivá vaňa a mnoho ďalších bazénových a wellness doplnkov a príslušenstva. Predajňa disponuje aj jednoduchým prístupom k servisu s moderne vybavenou prijímacou miestnosťou.

„S modernizáciou a revitalizáciou celej predajnej siete sme začali už v roku 2016 a darí sa nám držať plán prestavby predajných centier ako na Slovensku, tak aj v Českej republike. Dokončenie plánujeme koncom roka 2020. Z novootvorených predajní dostávame pozitívne ohlasy od zákazníkov, ktoré sa prejavujú aj na vyšších tržbách. To nás samozrejme teší a vieme, že ideme správnym smerom. Čo sa týka západoslovenského regiónu, tak tu vnímame veľký záujem o náš sortiment, a preto verím, že vybraná lokalita a moderné interiéry novej predajne v Trenčíne prispejú k väčšiemu komfortu zákazníkov pri nakupovaní,“ vysvetľuje predsedníčka predstavenstva a generálna riaditeľka spoločnosti Mountfield Jana Moravová a dopĺňa: „Počas slávnostného otvorenia od štvrtka 14. marca až do soboty 16. marca dostanú zákazníci 50% zľavu na všetok sortiment a ako poďakovanie za nákup fľašu kvalitného vína.“

História pôvodnej predajne v Trenčíne začala už v roku 2005 v ulici Gen. M. R. Štefánika. Predajňa bola otvorená v centre mesta a jeho priemyselnej časti. Niekoľko rokov poskytovala kvalitný sortiment a služby pre zákazníkov, ale vzhľadom na narastajúci záujem zákazníkov už nebolo možné existujúce priestory naďalej rozširovať. Preto padlo rozhodnutie predajňu presťahovať do nových a komfortných priestorov v obchodnom centre.

Mountfield prevádzkuje celkom 18 predajní na Slovensku a 56 v Českej republike. Koncom roka 2018 bola dokončená modernizácia predajných centier v Trnave, Prievidzi, Klatovoch, Písku, Jaroměři, Opave, Šumperku a Českých Budějoviciach. V roku 2019 je v pláne modernizácia ďalších 20 predajní.