Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Regióny

Michalovce sa opäť po roku stanú na jeden deň metropolou módy

Karolína Chomisteková Foto: TASR

Pre návštevníkov je pripravená okrem iného zaujímavá svetelná a zvuková šou. Na 20 metrov dlhom predvádzacom móle budú môcť návštevníci vidieť aj Karolínu Chomistekovú.

Michalovce 30. októbra (TASR) – Michalovce sa opäť po roku stanú na jeden deň metropolou módy. V utorok (31.10.) nájdu záujemcovia pod jednou strechou modely domácich i svetovo uznávaných dizajnérov.

"Návštevníci sa môžu tešiť na ukážku modelov svetovo úspešnej fashion dizajnérky Jitky Klett. Zostavu módnych ikon tvorí tiež rodáčka z Michaloviec Jana Polak, ktorá sa venuje aj móde ušitej z recyklovaných materiálov. Fashion day teda podporí tzv. osvetou etickej módy. Svojimi modelmi prekvapí aj Lucia Kirinovič. Predstaví sa aj Mišena Juhász, umelkyňa podporujúca folklórne slovenské prvky formou znovu obnovenej techniky modrotlače," informoval TASR jeden z organizátorov podujatia Peter Roman.

Pripravená je podľa jeho ďalších slov okrem iného zaujímavá svetelná a zvuková šou. Na 20 metrov dlhom predvádzacom móle budú môcť návštevníci vidieť aj Karolínu Chomistekovú. Svoj talent a štýl počas večera predvedie tanečník Filip Jankovič, hudbu v husľovom prevedení zas Marco Rajt. "Celým módnym večerom bude hostí sprevádzať charizmatická herečka Lucia Siposová," doplnil. O vizáž všetkých účinkujúcich sa postará profesionálne duo – dvojnásobný majster sveta v účesovej tvorbe Lukáš Očenáš a make-up artistka Marta Čurmová.

Večer plný módy sa uskutoční v priestoroch Mestskej športovej haly v Michalovciach so začiatkom o 19.00 hod.