Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Centrum Bárka pripravila počas leta pestrý program pre stovky školákov

Ilustračné foto Foto: TASR

Letného programu organizovaného Centrom pre mládež Bárka sa zúčastnilo 1100 detí a mladých ľudí.

Juskova Voľa 5. septembra (TASR) - Centrum pre mládež Bárka, ktoré funguje v obci Juskova Voľa, okres Vranov nad Topľou, privítalo na svojej pôde počas letných prázdnin, opätovne stovky žiakov základných a stredných škôl.


Ich prázdninový program v zariadení pozostával z prednášok, hier, divadelných predstavení, hudobných koncertov či výletov do okolitých Slanských vrchov.

V areáli Bárka sa konali počas leta zároveň sväté liturgie, večerné adorácie či eucharistické sprievody, informoval riaditeľ centra Erich Eštvan. "Programy ponúkali aj veľa možností, ako si prakticky vyskúšať prácu v skupinkách, tvorivých dielňach a v neposlednom rade vychutnať si túry do okolitej prírody," poznamenal.

Na jednotlivých turnusoch v areáli zariadenia sa podľa jeho slov zúčastnilo celkovo 1100 detí a mladých ľudí.

Ako ďalej uviedol, Bárka svoju činnosť s príchodom septembra neprerušila. "Počas celého školského roka ponúkneme deťom a mládeži pestré víkendové podujatia, tábory, stretnutia mládeže počas Kvetnej nedele či gospelový festival Bárkafest. No, a samozrejme, veríme, že nás o rok opäť čakajú podobne úspešné, ba možno ešte úspešnejšie letné stretnutia mládeže Juskova Voľa 2013," uzavrel Eštvan.