Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

VIDEO: Bratislavská stredná odborná škola otvorila salón pre verejnosť

Na snímke študenti strihajú vlasy zákazníkom v rámci otvorenia školského barber salóna na Strednej odbornej škole kaderníctva a vizážistiky na Svätoplukovej 2, 12. marca 2018 v Bratislave. Foto: TASR - Pavol Zachar

Žiaci si tak v praxi overia svoje vedomosti a vyskúšajú zručnosti.

Bratislava 12. marca (TASR) - Služby pánskeho kaderníctva a holičstva v jednej z bratislavských stredných odborných škôl môže od pondelka využívať verejnosť. Informovala o tom hovorkyňa Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Lucia Forman.

Na snímke študenti strihajú vlasy zákazníkom v rámci otvorenia školského barber salóna na Strednej odbornej škole kaderníctva a vizážistiky na Svätoplukovej 2, 12. marca 2018 v Bratislave.
Foto: TASR - Pavol Zachar

"Vítam každý nápad a každú podnikateľskú aktivitu našej školy, vďaka ktorej sa môžu žiaci zdokonaľovať a verejnosť sa dozvedieť niečo o ich práci, škole a zároveň vyskúšať aj ich služby. Verím, že aj toto prispeje k tomu, že sa z našich žiakov stanú profesionálni odborníci," povedal na otvorení salóna predseda BSK Juraj Droba.



Na snímke predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba počas strihania sa v rámci otvorenia školského barber salóna na Strednej odbornej škole kaderníctva a vizážistiky na Svätoplukovej 2, 12. marca 2018 v Bratislave.
Foto: TASR - Pavol Zachar

Nový Barber salón bude ponúkať strihanie, holenie, úpravy brady a fúzov. Žiaci si tak v praxi overia svoje vedomosti a vyskúšajú zručnosti. Stredná odborná škola kaderníctva a vizážistiky na Svätoplukovej ulici v Bratislave prevádzkuje aj ďalšie školské salóny pre verejnosť - kadernícky, kozmetický, manikérsky a pedikérsky.