Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Regióny

Bratislavská polícia zatiaľ vážny incident nezaznamenala

Na snímke mestký policajt. Foto: TASR - Martin Baumann

Polícia obyvateľom pripomína, aby sa v prípade podozrení z páchania akéhokoľvek protiprávneho konania, napríklad aj pokusov o narušenie priebehu volieb, neváhali na ňu obrátiť.

Bratislava 30. septembra (TASR) - Priebeh sobotných volieb do Národnej rady (NR) SR je v Bratislave zatiaľ pokojný. Mestská polícia doteraz žiadny vážny prípad či incident v súvislosti s parlamentnými voľbami nemusela riešiť. Pre TASR to uviedol vedúci oddelenia komunikácie bratislavskej mestskej polície Peter Borko.

Mestská polícia dohliada na priebeh volieb vo zvýšenej miere. Posilnené sú nielen hliadky priamo v teréne, ale aj na vysunutých pracoviskách. Pre každý okres je vyčlenená jedna hliadka, ktorá sa zameriava na monitorovanie lokalít, v ktorých sú volebné miestnosti. Dianie v hlavnom meste monitoruje aj mestský kamerový systém.

Polícia zároveň obyvateľom pripomína, aby sa v prípade podozrení z páchania akéhokoľvek protiprávneho konania, napríklad aj pokusov o narušenie priebehu volieb, neváhali na ňu obrátiť. Obrátiť sa môžu nielen na hliadky, ale kontaktovať ju môžu aj na telefónnej linke 159.

Volebné miestnosti sú otvorené do 22.00 h.