Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Prešovský kraj

Vo Vranove nad Topľou zostáva primátorom JÁN RAGAN

Na snímke primátor Vranova nad Topľou Ján Ragan. Foto: TASR/Milan Kapusta

Na druhom mieste skončil podľa neoficiálnych konečných výsledkov Igor Šesták (KDH, OĽaNO, Sme rodina-Boris Kollár, NOVA a SPOLU-OD) s počtom hlasov 2467.

Vranov nad Topľou 11. novembra (TASR) – Vo Vranove nad Topľou zostáva primátorom Ján Ragan (nezávislý). Svoj hlas mu odovzdalo 2765 voličov. Vyplýva to z konečných neoficiálnych výsledkov, ktoré zverejnili na webovej stránke mesta.

"V prvom rade chcem poďakovať všetkým ľuďom vo Vranove nad Topľou, ktorí mi dali svoj hlas, ktorí mi dali svoju dôveru. Je to pre mňa určite veľký záväzok a určite urobím preto maximum, aby sme boli aj naďalej také úspešné mesto ako doteraz. Urobili sme v uplynulých štyroch rokoch veľký kus roboty," uviedol v reakcii pre TASR. Podľa jeho ďalších slov je to výsledok nielen jeho práce, ale aj práce zamestnancov mesta a poslancov mestského zastupiteľstva. "Vranov si zaslúži byť medzi najlepšími mestami na Slovensku a verím, že ľudí nesklamem aj v ďalších štyroch rokoch," doplnil.

Na druhom mieste skončil podľa neoficiálnych konečných výsledkov Igor Šesták (KDH, OĽaNO, Sme rodina-Boris Kollár, NOVA a SPOLU-OD) s počtom hlasov 2467. Tretí bol Jozef Baran (Smer-SD, SNS), ktorému odovzdalo hlas 1330 voličov. Na štvrtej priečke s počtom hlasov 410 skončil Pavol Molčan (nezávislý) a posledným bol Jozef Mihalčin (Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko), ktorý získal 403 hlasov.