Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Prešovský kraj

Svidník zisťuje potreby obyvateľov v oblasti sociálnych služieb

Ilustračná snímka. Foto: TASR

S pomocou Svidníčanov mesto dokáže najúčinnejšie zistiť nedostatky v doterajšom poskytovaní sociálnych služieb a určiť potreby občanov v oblasti poskytovania sociálnych služieb.

Svidník 13. septembra (TASR) – Svidnícka samospráva sa obrátila na obyvateľov, aby sa vyjadrili k pripravovanému Komunitnému plánu sociálnych služieb v meste na roky 2016–2022. Občanov žiada o vyplnenie dotazníka, ktorý je k dispozícii v elektronickej podobe na webovej stránke mesta, tiež v tlačenej podobe v kancelárii prvého kontaktu v budove mestského úradu a distribuovali ho aj do svidníckych škôl.

Vo výzve, ktorú mesto zverejnilo na svojej webstránke, sa uvádza, že s pomocou Svidníčanov mesto dokáže najúčinnejšie zistiť nedostatky v doterajšom poskytovaní sociálnych služieb, najefektívnejšie určiť potreby občanov v oblasti poskytovania sociálnych služieb a stanoviť ciele a priority budúceho rozvoja sociálnych služieb. Dotazníkový prieskum je anonymný a získané údaje z vyplnených dotazníkov budú použité výlučne pre potreby spracovania komunitného plánu sociálnych služieb. Termín na doručenie vyplneného dotazníka stanovila radnica do 19. septembra.

Na príprave komunitného plánu spolupracuje mesto Svidník s Agentúrou regionálneho rozvoja Prešovského samosprávneho kraja.