Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Prešovský kraj

Pri nehode v Spišskom Štiavniku utrpelo zranenia päť osôb

Ilustračné foto. Foto: TASR/Lukáš Valentovič

Hasiči dnes zasahovali aj pri ďalšej nehode na východe Slovenska s viacerými zranenými.

Spišský Štiavnik 2. októbra (TASR) - Zranenia piatich osôb, z toho štyri ťažké, si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo dnes na ceste 2. triedy v katastri obce Spišský Štiavnik, okres Poprad.

Pavol Vravec z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) TASR informoval, že pri spomínanej obci sa dnes krátko pred 12.30 h zrazila Škoda Felicia a Peugeot Partner.

Hasiči museli po príchode na miesto použiť pri vyslobodzovaní ťažko zranených osôb z Felicie hydraulické náradie. V spomínanom aute utrpeli vážne zranenia celkovo štyria pasažieri, vodič Peugeota mal iba ľahšie zranenia. Príslušníci HaZZ neskôr pomohli pri ošetrovaní zranených a ich naložení do vozidiel privolaných zdravotných záchranárov.

Hasiči dnes zasahovali aj pri ďalšej nehode na východe Slovenska s viacerými zranenými. Na ceste 3. triedy v katastri obce Ohradzany, okres Humenné, sa zrazili dve osobné autá. Príslušníci HaZZ tam asistovali pri ošetrovaní troch ľahko zranených osôb a zabezpečení havarovaných áut proti pohybu a vzniku požiaru. Vozovku zároveň očistili od vytečených prevádzkových kvapalín a úlomkov z havarovaných vozidiel.