Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Prešovský kraj

Protikorupčná jednotka obvinila 13 ľudí, medzi nimi aj Reného Puchera

Štvrté stretnutie finálovej série o titul majstra Slovenska v ľadovom hokeji HC VSŽ Košice - Slovan Harvard Bratislava 14. apríla 1999 v Košiciach. Na archívnej snímke radosť strelca druhého gólu Košíc Reného Puchera z dosiahnutého úspechu. Foto: TASR

Medzi obvinenými má byť aj bývalý hokejista Réne Pucher, ktorý pôsobil ako viceprimátor Prešova. Píše o tom dnes portál Aktuálne.

Bratislava 3. februára (TASR) - Národná protikorupčná jednotka obvinila minulý týždeň 13 ľudí pre nepoctivé konanie s eurofondmi a korupciu. Medzi obvinenými má byť aj bývalý hokejista Réne Pucher, ktorý pôsobil ako viceprimátor Prešova. Píše o tom dnes portál Aktuálne.sk

Informácie o obvinených potvrdil portálu šéf Národnej protikorupčnej jednotky Róbert Krajmer.

"Obvinení sú pre trestné činy poškodzovania finančných záujmov Európskych spoločenstiev a korupčné trestné činy," skonštatoval Krajmer pre Aktuálne.sk.

Ustanovujúce zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov 15. decembra 2014 v historickej sále PKO - Čierny orol v Prešove. Funkcie sa ujala Andrea Turčanová, nová primátorka Prešova. Na zasadnutí chýbal Pavel Hagyari, doterajší primátor Prešova. Na snímke vľavo nová primátorka Prešova Andrea Turčanová, vpravo René Pucher doterajší viceprimátor Prešova podpisuje sľub poslanca Mestského zastupiteľstva mesta Prešov.
Foto: TASR


Medzi obvinenými má byť podľa portálu aj bývalý hokejový reprezentant René Pucher. "V jeho prípade by malo ísť o prijímanie úplatku v súvislosti s projektom týkajúcim sa mesta Prešov," píše Aktuálne.sk. Pucher sa pre portál k tomuto prípadu nechcel zatiaľ vyjadrovať. Bývalý hokejista je v súčasnosti členom mestského zastupiteľstva.