Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Prešovský kraj

Polícia hľadá svedkov tragickej nehody pri Toporčíku

Smrteľná nehoda sa stala 5. októbra 2014 v čase okolo 15.00 h, na križovatke ciest I/77, III/541006 a III/533008 v mieste zvanom Toporčík, kde sa zrazilo osobné auto s motocyklom (na snímke). Foto: TASR/PZ SR

Zrážka auta s motocyklom sa stala 5. októbra.

Kežmarok 17. októbra (TASR) – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri prešetrení dopravnej nehody v okrese Kežmarok. „Smrteľná nehoda sa stala 5. októbra v čase okolo 15.00 h, na križovatke ciest I/77, III/541006 a III/533008 v mieste zvanom Toporčík, kde sa zrazilo osobné auto s motocyklom,“ informoval krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri prešetrení dopravnej nehody v okrese Kežmarok.
Foto: TASR/PZ SR
Vodička osobného auta Mercedes Benz jazdila v smere od mesta Podolínec a v uvedenej križovatke odbočovala vľavo smerom na obec Holumnica. V tom čase išiel v protismere po hlavnej ceste motocykel Kawasaki, ktorý narazil do pravej prednej časti odbočujúceho osobného auta. Vodič motocykla utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Vzhľadom k objektívnemu prešetreniu nehody polícia žiada prípadných svedkov, aby v prípade akýchkoľvek informácií o udalosti kontaktovali políciu osobne na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Kežmarku. „Svedkom je tiež k dispozícii telefónne číslo 0961 81 3510, prípadne môžu svoje poznatky oznámiť na známom telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ uzavrel Džobanik.