Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Prešovský kraj

Kandidátom na primátora Vranova nad Topľou za KDH je Michal Mudrák

Na Mudrákovi sa zhodol aj Mestský koordinačný výbor KDH vo Vranove.

Vranov nad Topľou 17. júna (TASR) – Kandidátom na primátora mesta Vranov nad Topľou za KDH je živnostník a poslanec mestského zastupiteľstva Michal Mudrák. TASR to potvrdil okresný predseda KDH vo Vranove nad Topľou a poslanec Národnej rady SR Pavol Zajac.

Na Mudrákovi sa zhodol aj Mestský koordinačný výbor KDH vo Vranove, pretože je aktívny nielen ako poslanec mesta, ale aj ako funkcionár Slovenskej živnostenskej komory a člen stavebného výboru pri farnosti v mestskej časti Čemerné.

Ako uviedol Zajac, Mudrák predstavil ako prvé vízie, čo by chcel v meste zmeniť, konkrétny program priblíži na jeseň. Jeho prioritou je, aby mladí ľudia z mesta neodchádzali, ale našli v ňom uplatnenie. Je za rozvoj mesta, príchod investorov i podnikateľov. Taktiež je podľa neho dôležitý aktívny prístup a starostlivosť o seniorov a tiež maximálne využívanie eurofondov v novom programovom období.

O tom, či Michala Mudráka podporia ďalšie politické strany, sa podľa Zajaca momentálne rokuje, konkrétne informácie prinesú až po uzavretí dohôd. Potvrdil ale, že prebiehajú rozhovory s viacerými stranami.

Michal Mudrák má 59 rokov, je ženatý a má štyri deti. Živnostníkom je 23 rokov, momentálne zamestnáva desať ľudí.