Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Nitriansky kraj

V regiónoch Nitrianskeho kraja je priebeh volieb pokojný

Ilustračné foto Foto: TASR

Volebné miestnosti boli otvorené včas a zatiaľ neboli hlásené žiadne nepríjemnosti ani incidenty, skonštatoval predseda Okresnej volebnej komisie v Nitre Marián Šoóš.

Levice 16. marca (TASR) – V regiónoch Nitrianskeho kraja je zatiaľ prvé kolo prezidentských volieb bez problémov. Ako pre TASR uviedla členka Okresnej volebnej komisie v Leviciach Erika Turčeková, voľby sú pokojné. „Zatiaľ sme nemali hlásené žiadne komplikácie,“ uviedla pre TASR.

Bez incidentov sú aj voľby v okrese Zlaté Moravce a Nitra. „Volebné miestnosti boli otvorené včas a zatiaľ neboli hlásené žiadne nepríjemnosti ani incidenty,“ skonštatoval predseda Okresnej volebnej komisie v Nitre Marián Šoóš.

Prezidentské voľby sú bezproblémové aj v okrese Topoľčany. „Všetky volebné miestnosti sa otvorili načas a okrem drobných organizačných záležitostí sme nemuseli riešiť nič vážnejšie. Momentálne sú členovia komisie na výjazde, aby sa zoznámili so situáciou priamo v teréne,“ uviedla zapisovateľka Okresnej volebnej komisie v Topoľčanoch Zuzana Chudá. Pokojný priebeh volieb potvrdila aj zapisovateľka Okresnej volebnej komisie v Šali Mária Tóthová.