Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Nitriansky kraj

Mesto Šahy investovalo do modernizácie dvoch školských jedální

Ilustračné foto Foto: TASR/Pavol Ďurčo

Takmer 12.000 eur sa v auguste investovalo do školskej jedálne pri Materskej škole na Hviezdoslavovej ulici.

Šahy 1. októbra (TASR) - Mesto Šahy investovalo do modernizácie dvoch školských jedální. Ako TASR informovala vedúca oddelenia školstva, mládeže a športu Mestského úradu v Šahách Angelika Révész, samospráva do projektu investovala celkovo 27.849,60 eura zo svojho rozpočtu.

Takmer 12.000 eur sa v auguste investovalo do školskej jedálne pri Materskej škole na Hviezdoslavovej ulici. "V rámci tejto investície sa zakúpil nový zváraný dvojdrez, elektrický sporák a pec, umývačka tanierov, skla a príborov a pracovný stôl. Mesto tu plánuje pokračovať s modernizáciou aj v roku 2018," povedala Révész.

V školskej jedálni pri Základnej škole Janka Kráľa na Mládežníckej sa v rámci obnovy zakúpil priestorový nástenný a priestorový veľký odsávač pár, jeden menší a jeden väčší varný elektrický kotol a elektrický sporák. "Okrem toho sa tu ešte v júli odstránila stará nefunkčná vzduchotechnika. Nové zariadenia tu montovali v auguste, pričom skúšobná prevádzka prebehla počas posledného augustového týždňa. Aj tu samospráva plánuje do budúcnosti ďalšie investície na opravy a modernizáciu," dodala vedúca oddelenia školstva, mládeže a športu Mestského úradu v Šahách.