Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Nitriansky kraj

Mesto Nové Zámky udelí ocenenia úspešným mladým športovcom

Na archívnej snímke námestie v Nových Zámkoch. Foto: Teraz.sk

Mesto už vyhlásilo výzvu, v rámci ktorej môžu jednotlivci i kolektívy podávať návrhy na udelenie ocenení v kategóriách jednotlivci, športové kolektívy a zaslúžilí športovci, tréneri a funkcionári.

Nové Zámky 11. januára (TASR) – Novozámocká radnica hľadá mladých športovcov, ktorí v roku 2017 úspešne reprezentovali svoje školy. Mesto už vyhlásilo výzvu, v rámci ktorej môžu jednotlivci i kolektívy podávať návrhy na udelenie ocenení v kategóriách jednotlivci, športové kolektívy a zaslúžilí športovci, tréneri a funkcionári.

Nominovaní športovci musia spĺňať viaceré kritériá. "Je medzi nimi umiestnenie na prvom, druhom a treťom mieste na Majstrovstvách Slovenska v športových odvetviach uznaných medzinárodnými športovými organizáciami, rovnaké umiestnenie na medzinárodných súťažiach, prípadne účasť na olympijských hrách," uvádza sa v podmienkach stanovených mestom.

Nominácie musia byť doručené na mestský úrad najneskôr do 15. marca 2018. "K návrhu musí byť doložená aj fotokópia dokladu o umiestnení či diplom," informovala radnica.