Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia NHL

VIDEO: Rinaldo sa vyhol trestu za zákrok na Couturiera

Na archívnej snímke slovenský brankár Jaroslav Halák z New Yorku Islanders odráža puk, sledujú ho obranca Travis Hamonic (3) z New Yorku Islanders a center Zac Rinaldo (36) z Philadelphie Flyers v zápase zámorskej NHL 19. januára 2015 v Uniondale. Foto: TASR/AP

Oddelenie pre hráčsku bezpečnosť po preštudovaní videozáznamu potvrdilo verdikt rozhodcov, no rozhodlo sa útočníka Bruins ďalej nepotrestať.

New York 23. októbra (TASR) - Hokejista Bostonu Zac Rinaldo sa vyhol disciplinárnemu trestu za zákrok na Seana Couturiera v stredajšom zápase NHL s Philadelphiou. Oddelenie pre hráčsku bezpečnosť po preštudovaní videozáznamu potvrdilo verdikt rozhodcov, no rozhodlo sa útočníka Bruins ďalej nepotrestať, informovali zámorské médiá.



Rinaldo na konci prvej tretiny nešiel v útočnom pásme po puku, ale si to nasmeroval popri mantineli k nič netušiacemu Couturierovi, ktorého nešetrne zasiahol ramenom do oblasti tváre. Center Flyers sa zložil k ľadu, kde mu musel prísť na pomoc klubový lekár. Nakoniec odišiel do šatne a do hry sa už nevrátil. Rinaldo takisto zápas nedohral, keď za hrubý faul dostal od rozhodcov trest na 5 min + DKZ. Domáci Boston napokon podľahol Philadelphii 4:5 po predĺžení.