Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia NHL

NHL: Winnipeg angažoval útočníka Bourquea

Gabriel Bourque (vľavo). Foto: TASR/AP Photo

V minulej sezóne hral za Colorado Avalanche, v 55 zápasoch základnej časti strelil dva góly a pridal šesť asistencií.

Winnipeg 27. augusta (TASR) - Hokejový klub NHL Winnipeg Jets podpísal dvojcestnú zmluvu na rok s Gabrielom Bourqueom.

Dvadsaťosemročný útočník si zarobí 700-tisíc dolárov. V minulej sezóne hral za Colorado Avalanche, v 55 zápasoch základnej časti strelil dva góly a pridal šesť asistencií. V dvanástich dueloch play off dosiahol jeden zásah, informovala agentúra AP.

McDavid sa zotavuje zo zranenie kolena


Kapitán hokejistov Edmontonu Oilers Connor McDavid bude pripravený na novú sezónu NHL ešte pred začiatkom tréningového kempu. Dvadsaťdvaročný útočník utrpel v apríli zranenie kolena. Magnetická rezonancia odhalila trhlinu v postrannom väze.

McDavid sa ukázal v pondelok na každoročnom tréningovom programe pre hráčov NHL BioSteel camp. Podľa AP povedal, že v nedávnej dobe už niekoľkokrát stál aj na korčuliach a pripravuje sa s bývalým hokejistom Garym Robertsom.

Malgin pokračuje ne Floride, dohodol sa na ročnej zmluve


Švajčiarsky hokejista s ruskými koreňmi Denis Malgin si bude v NHL naďalej obliekať dres Floridy. S vedením Panthers sa ako obmedzený voľný hráč dohodol na novej ročnej zmluve na 700.000 dolárov. Informoval o tom oficiálny portál profiligy.

Dvadsaťdvaročný útočník odohral za "panterov" tri sezóny, v minulej nazbieral v 50 zápasoch 16 bodov za sedem gólov a deväť asistencií.