Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia NHL

Chára mal v Bostone milú návštevu. Trénoval s ním 12-ročný chlapec

12-ročný anglický chlapec Liam Watson, ktorý sa stretol s kapitánom Bostonu Bruins Zdenom Chárom a jeho spoluhráčmi Foto: Teraz.sk/Boston Bruins

Snom Liama Watsona bolo sa stretnúť so skúseným obrancom, ako aj s ostatnými hráčmi svojho najobľúbenejšieho tímu v NHL.

Boston 26. októbra (TASR) - Slovenský hokejista Zdeno Chára nerozdáva na ľade len tvrdé rany, ale aj milé úsmevy. Počas uplynulého tréningu Bostonu za ním prišiel 12-ročný anglický chlapec Liam Watson, ktorého snom bolo stretnúť sa so skúseným obrancom, ako aj s ostatnými hráčmi svojho najobľúbenejšieho tímu v NHL.

Spoločné stretnutie sprostredkovala americká charitatívna organizácia. "Bolo skutočne veľmi príjemné vidieť Liama rozprávať sa so Zdenom či so zvyškom tímu. Som rád, že sme mu dopriali stráviť tento krásny čas s nami," cituje portál bostonherald.com slová trénera "medveďov" Claudeho Juliena.




Chlapec si stretnutie s Chárom nevedel vynachváliť. "Bol na mňa veľmi dobrý rovnako ako ostatní hráči. Presne takto ho poznám. Ak by som ho nepoznal, vyzeral by na prvý pohľad trošku strašidelne, ale ak s ním ste aspoň chvíľu, uvidíte, že je to super," uviedol šťastný chlapec.