Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

WordCamp prvýkrát v Brne, konferencia pre toho, koho zaujíma WordPress

WordCamp Foto: WordCamp

Hlavný program sa bude konať v sobotu. Nebudú chýbať prednášky v podaní špičkových českých a slovenských profesionálov v tejto oblasti.

Bratislava 16. októbra (Teraz.sk) - Na Fakulte stavebnej VUT v Brne sa 21. a 22. októbra sa uskutoční vôbec prvá konferencia WordCamp Brno.

WordCamp je miestom pre všetkých, čo prichádzajú do kontaktu so systémom WordPress – najrozšírenejším systémom pre správu obsahu na svete. "Oslovuje nielen profesionálnych webdizajnérov, kreatívcov, online marketérov a web developerov, ale tiež bloggerov, nadšencov, alebo podnikateľov, ktorí chcú svoju webovú prezentáciu postaviť práve na WordPress," vysvetľujú organizátori podujatia.

Hlavný program sa bude konať v sobotu. Nebudú chýbať prednášky v podaní špičkových českých profesionálov, medzi ktorými je napríklad analytik Ondřej Henek z House of Řezáč, design thinker Roman Hřebecký z Pábení či bezpečnostný expert Vladimír Smítka z Lynt Services. SLovensko bude zatupovať napr. Katarína Novotná a Karol Vörös.

Prednášky pokrývajú rôznorodé témy od webdesignu a SEO až k osobnej produktivite, projektovému riadeniu a podnikaniu na voľnej nohe. Ďalší program tvoria workshopy, spontánny networking a nebude chýbať ani afterparty.

V nedeľu prebehne takzvaný Contribution Day, v rámci ktorého účastníci konferencie priamo prispievajú k rozvoju platformy WordPress ako takej.

Viac o konferencii nájdete TU.