Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Vodný raj GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ dostupný pre každú rodinu

Ilustračné foto Foto: GINO PARADISE Bešeňová

GINO PARADISE Bešeňová chce prilákať rodiny s deťmi. Pripravili nové balíky vstupov, ktoré sú skutočne výhodné a dostupné pre každú rodinu.

Bešeňová 28. januára (Teraz.sk-OTS) - S deťmi si tak rodičia môžu vychutnať pravé morské vlny, či jazdu na najdlhšom tobogane na Slovensku.

Do GINO PARADISE Bešeňová sa oplatí ísť každej rodine s deťmi až do 18 rokov. Areál ponúka nové rodinné balíky. Napríklad 5 členná rodina si môže vychutnávať relax v 8 vonkajších bazénoch už od 21 €. V rámci vonkajších bazénov je 7 bazénov s geotermálnou vodou (plavecké, relaxačné s vodnými tryskami a podvodnými lavicami) a 1 relaxačný bazén s čírou ohrievanou vodou.

Ilustračné foto
Foto: GINO PARADISE Bešeňová
Máte chuť na pravé morské vlny? V GINO PARADISE Bešeňová sa rodiny vybláznia v morských vlnách. Zatiaľ čo si deti užijú zábavu v novom bazéne s hradom, vodnými delami a šmýkačkami, rodičia si oddýchnu v príjemnom morskom prostredí. Nové adrenalínové zážitky si rodina užije v 30 m vysokej toboganovej veži, z ktorej si každý vychutná jazdu na nových movie toboganoch a aj na najdlhšom tobogane na Slovensku. Medzi vnútornými bazénmi nájdete jeden plavecký, dva relaxačné a tiež dve vírivky v átriu. Toto všetko si môže dovoliť každá rodinka už od 37 €!

Rodičia môžu dať svoje deti do detského kútika a zatiaľ si môžu dať príjemnú masáž v Relax centre. Novinkou sú čínske a japonské masáže.

Ilustračné foto
Foto: GINO PARADISE Bešeňová
Počas celej zimy premáva medzi blízkymi lyžiarskymi strediskami a vodným rajom SKI-AQUA bus, ktorý je pre držiteľov Liptov region card ZADARMO.

GINO PARADISE Bešeňová prináša celej rodine nezabudnuteľné chvíle plné relaxu, zábavy a adrenalínu v príjemnom prostredí, kde si každý nájde ten svoj kúsok raja.
Foto: GINO PARADISE Bešeňová