Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Liezol za priateľkou na Valentína po bleskozvode, zlomil si ruku

Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš

Na sviatok zaľúbených si dávajte pozor aj na kuriózne situácie.

Bratislava 12. februára (TASR) - Kuriózne poistné udalosti sa stanú aj na romantického Valentína a často súvisia priamo s týmto sviatkom zamilovaných. Vedia o tom svoje aj klienti poisťovne KOOPERATIVA, a. s., Vienna Insurance Group.

Klientka poisťovne dostala od priateľa valentínsky darček na posteli obsypanej lupeňmi z ruží. Šťastná skočila na posteľ, ale tá bola príliš mäkká, a tak nešťastne sa odrazila, že si zlomila členok. Poisťovňa vďaka tomu, že klientka mala v rámci životného poistenia pripoistené aj úrazové poistenie, jej uhradila čas nevyhnutného liečenia úrazu vo výške asi 1200 eur, nakoľko liečba sa skomplikovala a museli jej nohu operovať.

Ďalší z klientov chcel romanticky prekvapiť svoju priateľku a s kyticou ruží jej chcel zaželať pekného Valentína. Chcel to urobiť netradične, tak sa rozhodol, že za milou vylezie po hromozvode až na balkón.

Nakoľko držal aj kyticu, zle sa zachytil a padol. Namiesto romantiky priateľka zachraňovala priateľa, lebo si rozbil hlavu a zlomil ruku. Navyše, tŕne mu spôsobili tržné rany na tvári. Poisťovňa uhradila okrem času nevyhnutného liečenia aj trvalé následky, keďže mu po tržných ranách ostali na tvári jazvy.