Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Tradičnosťou k netradičnosti!

Foto: Penzión Golf Maxim

Neďaleko česko-slovenských hraníc nájdete starobylé mesto Skalica, ktoré domáci dodnes prezývajú Slobodným kráľovským mestom. Nie je však zaujímavé iba svojou pestrou históriou, ale aj atmosférou.

Skalica 16. marca (OTS) - Ak ste milovníkom aktívneho oddychu, dobrého jedla a komfortu, potom určite nevynechajte Penzión Golf Maxim. Dnes už historická budova, v minulosti starý mlyn, ktorý dostal príležitosť na návrat a prešiel svojím obdobím renesancie. Tento útulný a zrekonštruovaný mlyn sa zmenil na novovybudovaný Penzión, ktorý sa rozprestiera v nádhernej vinohradníckej oblasti, neďaleko golfového ihriska.



Penzión Golf Maxim ponúka svojim hosťom 9 komfortne vybavených izieb s celkovou kapacitou 18 lôžok a 3 prísteliek. Pre tých najnáročnejších je samozrejmosťou balkón s očarujúcim pohľadom priamo na vinohrady. Nezameniteľný výhľad na golfové ihrisko či panorámu mesta Skalica je ako stvorený na nezabudnuteľný oddych, ale aj zábavu.
Foto: Penzión Golf Maxim

Po aktívnom dni človeku vytrávi a ani na dobrý obed či večeru v tomto prípade nemáte tiež ďaleko. Nádherná záhrada a tematická reštaurácia je miesto, ktoré určite nemôžete prehliadnuť. Milovníci mäsa si tu prídu na svoje! Šťavnaté steaky z čerstvého mäska pohladia chuťové poháriky všetkým, ktorí si potrpia na lahodnú kuchyňu. Steaky sú pripravované vo ,,veľkom zelenom vajíčku'' v grile Big Green Egg. Mäso sa v ňom pečie na drevenom uhlí, čo z neho robí kulinársku pochúťku. Vďaka efektívnemu prúdeniu vzduchu a stálej teplote zostávajú pokrmy na keramike šťavnaté. Dôkazom čerstvosti a dokonalej snahy o vyladenie chutí je aj fakt, že všetky bylinky slúžiace na dochucovanie jedál sú vypestované v malej bylinkovej záhradke.
Foto: Penzión Golf Maxim

Štýlová reštaurácia a konferenčná sála zaujmú hneď na prvý pohľad svojou hrejivou atmosférou, v ktorej sa budete cítiť ako doma. Plusom je výzdoba, kuchárska šou či degustácia vín, ktorú si rozhodne na mieste ako je toto, nemôžete nechať ujsť. O to, aby sa tu každý cítil vítaný a obkolesovaný profesionalitou a nadštandardnými službami sa postará naozaj profesionálny personál. Príjemné prostredie, ochotná a vždy usmiata obsluha sú základom spokojnosti hostí. Vďaka svojej rozlohe je vhodná aj na oslavy či firemné stretnutia. Počas slnkom zaliatych dní je všetkým k dispozícií terasa, na ktorej sa môžu osviežiť letnými koktailmi alebo inými sezónnymi špecialitami.
Foto: Penzión Golf Maxim

Po dobrom jedle je čas na ochutnávku miestnych vín, ktoré sú povestné svojou špecifickou chuťou. História viníc v chotári Skalice sa ťahá až do roku 1450. Niet divu, že žiadny návštevník mesta si nesmie nechať ujsť omamnú chuť vína zo Záhoria. Hostia Penziónu Golf Maxim majú príležitosť užiť si degustáciu vín priamo v tradičnej vinárskej pivnici.

Ak neviete čo s víkendom, naplánujte si pobyt v útulnom penzióne, ktorý vás prekvapí priestorom, zábavou, milým personálom a výbornou kuchyňou.