Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

VIDEO: V košickej zoo Mikuláš rozdával darčeky deťom i zvieratám

Mikuláš v košickej ZOO rozdával darčeky nielen deťom a návštevníkom, ale aj zvieratám. Na snímke tiger s mikulášskym darčekom. Košice, 5. decembra 2016. FOTO TASR – František Iván *** Local Caption *** čert darček deti košická zoologická záhrada zoo mikulášsky darček tiger zviera. Foto: TASR

Mikulášska nádielka čakala dnes v košickej zoologickej záhrade na detských návštevníkov a prvýkrát aj na zvieratá.

Košice 5. decembra (TASR) – Mikulášska nádielka čakala dnes v košickej zoologickej záhrade na detských návštevníkov a prvýkrát aj na zvieratá. Zábavu pri rozbaľovaní darčekov si tak užili napríklad makaky magoty, ktoré našli v balíčkoch semienka slnečníc, tekvíc, arašidy, vlašské orechy či piškóty.



"Levica Laura a tiger Lucky sa potešili šťavnatým kúskom hovädzieho mäsa. Sympatická dvojica - Mikuláš s čerticou neobišli ani výbeh ťaviaka Sida. Dvaapolročný samec, ktorý prišiel do Košíc zo Zoo Lodž, sa mimoriadne potešil sladkej mrkve," priblížila TASR Eva Malešová z košickej zoo.

V chovnom zariadení pre medvede pribudol stromček, na ktorom si Cindy a Ťapík našli ovocie a pod ním aj balíčky, v ktorých nechýbal med či sladké pečivo.