Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Speváka Georgea Michaela prepustili z nemocnice, je v poriadku

George Michael. Foto: TASR/AP

Nemenovaní svedkovia tvrdili, že George Michael počas jazdy otváral dvere a vypadol z automobilu, oficiálne zdroje to však doteraz nepotvrdili.

Londýn 29. mája (TASR) - Britský spevák George Michael, ktorý sa vo štvrtok 16. mája večer zranil pri dopravnej nehode, už opustil nemocnicu, je v poriadku a v procese zotavovania bude pokračovať v domácom prostredí. Vyplýva to z informácií, ktoré sa bez uvedenia konkrétneho dátumu prepustenia z nemocnice objavilo na interpretovej webovej stránke.

Správu priniesli verejnoprávna BBC i komerčná spravodajská televízia Sky News.

Spevák ako spolujazdec v havarovanom vozidle na diaľnici v grófstve Herfordshire utrpel podľa pôvodných informácií iba "povrchné rezné rany a modriny". Neskôr vysvitlo, že išlo o krvavé zranenie hlavy, po ktorom si Georgea Michaela ponechali lekári dlhší čas na pozorovaní v nemocnici.

Samotná nehoda, do ktorej nebolo zapletené iné vozidlo, je naďalej obostretá tajomstvom. Privolaní záchranári našli speváka pri vedomí ležať na ceste, automobil však nebol poškodený.

Nemenovaní svedkovia tvrdili, že George Michael počas jazdy otváral dvere a vypadol z automobilu, oficiálne zdroje to však doteraz nepotvrdili.

V roku 2010 strávil spevák osem týždňov vo väzení po tom, čo so svojím autom značky Range Rover havaroval pod vplyvom marihuany. Dostal zákaz šoférovania na päť rokov a musel zaplatiť pokutu 1250 libier (1480 eur). Po prepustení povedal, že vo svojom živote chce "začať znova".

Na sklonku roka 2011 ho s ťažkým zápalom pľúc hospitalizovali vo Viedni, kde ho po niekoľko týždňov liečili rakúski špecialisti. Vtedy sa George Michael istý čas nachádzal údajne v ohrození života.