Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Bratislavský hotel je druhý najlepší wellnes hotel v Európe

Foto: Kempinski Hotel

Zostavovatelia rebríčka zohľadňovali kritéria ako sú čistota izieb, kvalita raňajok, ústretovosť personálu, wellnes či športové aktivity.

Bratislava 10. januára 2013 (TERAZ.sk) – Kempinski Hotel River Park je podľa hodnotenia špecializovaného portálu hotel.info druhým najlepším wellness hotelom v Európe keď ho dokázal predstihnúť len nemecký
Hotel La Quinta. V regióne strednej a východnej Európy tento bratislavský hotel premožiteľa nenašiel.

Zostavovatelia rebríčka pritom zohľadňovali kritéria ako sú čistota izieb, kvalita raňajok, ústretovosť personálu, wellnes či športové aktivity.

„Vynikajúce umiestnenie Kempinski Hotel River Park si veľmi vážime. Je potvrdením faktu, že v kvalite služieb poskytovaných našim klientom dokážeme nielen konkurovať, ale aj predstihnúť renomované hotely v západnej Európe. Po získaní Certifikátu dokonalosti za rok 2012 od prestížneho cestovateľského webu tripadvisor.com, kde Kempinski Hotel River Park získal päť bodov z piatich možných, je to už druhé významné ocenenie v krátkom čase. Obe poukazujú na to, že klienti sú s nami skutočne spokojní,“ hovorí Gerald Haberhauer, generálny riaditeľ Kempinski Hotel River Park.

Wellness pobyty v strednej a východnej Európe sú pre zahraničných klientov čoraz populárnejšie. Dôvodom tohto trendu je v prvom rade výhodný pomer ceny a poskytovaných služieb. Výsledkom je rast obsadenosti hotelových kapacít na Slovensku, pričom práve Kempinski Hotel River Park patrí v tomto ukazovateli medzi lídrov. Vyšší prílev turistov do regiónu potvrdzuje i fakt, že v prvej desiatke rebríčka hotel.info sa okrem Slovenska umiestnili aj Poľsko a Česká republika, do prvej dvadsiatky sa prebojovali aj hotely z Rumunska a Bulharska.

Hodnotenie prebiehalo na základe bodovania, pričom maximom bolo dosiahnutie 10 bodov. Bratislavský Kempinski Hotel River Park dosiahol 9,4 bodu, čo je len o dve desatiny menej ako líder celého rebríčka.