Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Michal David oddychuje pred náročnou jeseňou na Maledivách

Michal David s manželkou a vnukom na Maledivách Foto: Archív Michala Davida

So svojou manželkou a vnukom si oddýchli na nádherných ostrovoch v Indickom oceáne.

Bratislava 16. augusta (TERAZ.sk) - Český hitmaker Michal David je známy tým, že kým väčšina hudobníkov cez letné mesiace brázdi hudobné festivaly a koncertuje do úmoru, on dáva prednosť aktívnemu oddychu a nepracuje. Tak tomu je aj tento rok a na náročné záverečné mesiace tohto roka naberal sily v exotike. S manželkou a vnukom si dopriali horúce biele piesky na Maledivách.

Michal si rád dopraje kvalitnú dovolenku a tento rok vzal manželku Marcelu a vnuka Sebastiána užívať si pohostinnosť a krásy Indického oceánu. „Bolo tam nádherne. Na Maledivách sme s manželkou a vnukom strávili 9 dní. Je to skutočne malý raj,“ prezradil Michal. Dovolenku mu však takmer pokazilo počasie. „Keď sme prileteli, tak nám povedali, že doteraz tam pršalo. Keď sme odlietali, začalo opäť pršať ako z kanvice a dostavili sa monzúny. Mali sme veľké šťastie,“ spomína Michal.

Už od konca augusta ho čaká séria vystúpení, v októbri turné a v decembri spomínaný najväčší koncert na Slovensku Mejdan roku 2012. Jeho posledný Mejdan roku, na ktorom vystúpil spolu s Helenou Vondráčkovou na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, videlo približne 8-tisíc fanúšikov.