Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Katarína Knechtová zamieri v októbri na Havajské ostrovy

Katarína Knechtová Foto: TASR/Pavel Neubauer

Leto trávi Katarína Knechtová na cestách, koncertuje na Slovensku aj v Česku.

Bratislava 17. augusta (TASR) – Prázdninové mesiace trávi speváčka Katarína Knechtová na cestách, koncertuje na Slovensku aj v susednej Českej republike, fanúšikovia jej tlieskali na festivaloch na Šírave, Sázavafeste, Martine či v Skalici, v polovici júla koncertovala aj v rakúskom Kittsee. V priebehu najbližších dní bude hrať v Aši (18. 8.), v Kozloviciach u Přerova (25. 8.) a vo Veľkom Šariši (1. 9.). Po dvoch rokoch sa na samostatnom koncerte predstaví aj v Prahe, v tamojšom Paláci Akropolis bude mať koncert 21. septembra, no a koncom septembra (29. 9.) si na veľkej Jack Daniels Party v bratislavskej Inchebe zaspieva nielen so svojou skupinou, ale aj s IMT Smile.

Na september si naplánovala premiéru novej skladby z albumu Tajomstvá, po balade Zmier svetlo s tmou to bude tentoraz rýchla pieseň Zločin.

Oddych si dopraje speváčka v októbri, keď pocestuje na Havajské ostrovy. "Pobudnem tam tri týždne a budeme hlavne cestovať, takže uvidím aj ostrov Kauai aj Maui a aj Big Island," hovorí úspešná Prešovčanka. Neplánuje teda relaxovať ležaním na pláži, práve naopak – chystá sa dokonca aktívne venovať aj jóge.

"Áno, bola to náhoda. Na Havaj sa chystala moja fitness trénerka, bude tam vraj nejaký seminár o jóge. Spýtala som sa jej, či ma nevezme so sebou a ona súhlasila. Bude to ale asi občas dosť divoké – spať vraj budeme v stanoch, neskôr v bungalovoch, nebudeme sa vôbec pohybovať v turistických oblastiach. Pôjde skôr o duchovnú cestu. Viac poviem, keď sa vrátim," dodáva s úsmevom.

Katarína sa na začiatku leta prezentovala aj dvomi novinkami, na Dobrom festivale v Prešove premiérovo predstavila dievčenskú punk-rockovú kapelu The Cubes, ktorú okrem nej tvoria sestry Petra a Jana Humeňanská. Gitaru a mikrofón však dala nabok a v kapele hrá na bicie nástroje. Pred mesiacom vydali debutové CD The Cube, ktoré ponúka jedenásť nových piesní, na ktorých sa podieľali všetky tri členky kapely.