Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Magazín

Hudobné 80. roky pripomína Dominika wHo v novinke Chcem lietať

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Speváčka Dominika wHo poukazuje na komplikované vzťahy, keď páry zotrvávajú v nefungujúcich vzťahoch plných násilia, klamstiev, alkoholu a drog.

Bratislava 10. augusta (TASR) - Slovenská speváčka vystupujúca pod umeleckým menom Dominika wHo potvrdila svoju inklináciu k hudobným 80. rokom. Melodickú atmosféru tohto obdobia prináša v skladbe Chcem lietať. "Novinka zároveň dostala moderný a dynamický šat, ktorý sprevádza vizuál v podaní príbehu tanečného páru," približuje PR manažér Michal Neffe.

"Singel Chcem lietať je opäť v niečom iný ako moje predchádzajúce skladby, dôraz kladie na myšlienku textu, o ktorý sa postaral talentovaný Lukáš Horňáček. Produkciu majú na starosti skvelí multiinštrumentalisti Tamáš Belicza a Ďuri Raši," píše na sociálnej sieti Dominika wHo. Spoluprácu s týmto tímom označila za úžasnú. "Avšak na to, aby mala skladba aj výstižný vizuál, bol dôležitý dej skladby, ktorý poukazuje na dnešné problémy spoločnosti," poznamenáva speváčka s tým, že oslovila veľmi šikovných tanečníkov z tanečnej skupiny Pegas Natáliu Halásovú a Denisa Dujsika. "Postarali sa o emotívnu choreografiu a zároveň výstižne dotvorili celkový obraz a dojem skladby," dodala k novinke.

Poukazuje na komplikované vzťahy, keď páry zotrvávajú v nefungujúcich vzťahoch plných násilia, klamstiev, alkoholu a drog. "Často tí nevinní ani nevedia, že sú v takomto vzťahu, prípadne to len prehliadajú, až pokým nepríde na ostré výmeny názorov, psychické alebo fyzické týranie. Možno je to až príliš drsný príbeh, ale na drogy som apelovala zámerne, keďže sú čím ďalej, tým rozšírenejšie a domáce násilie tiež nabralo na obrátkach za posledné roky," uzatvára Dominika wHo.





Klip Chcem lietať: