Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

FOTO: Herec George Clooney mal na Sardínii dopravnú nehodu

Záchranári ošetrujú na ceste amerického herca Georgea Clooneyho po dopravnej nehode pri meste Olbia na Sardínii 10. júla 2018. Clooneyho, ktorý mal v utorok na talianskom ostrove Sardínia dopravnú nehodu, prepustili po ošetrení z nemocnice. Herec bol podľa agentúry ANSA s ľahkými zraneniami prevezený sanitkou do Nemocnice Jána Pavla II. v meste Olbia, odkiaľ ho po ošetrení prepustili. Foto: TASR/AP

Clooney má po nehode narazený bedrový kĺb.

Cagliari 10. júla (TASR) - Amerického herca Georgea Clooneyho, ktorý mal v utorok na talianskom ostrove Sardínia dopravnú nehodu, prepustili po ošetrení z nemocnice. Informovala o tom spravodajská televízia BBC s odvolaním sa na miestne úrady.

Nemenovaná predstaviteľka radnice v meste Sassari pre BBC potvrdila, že Clooney sa v utorok približne o 08.00 h stal účastníkom dopravnej nehody, keď sa jeho skúter zrazil s autom.

Herec bol podľa agentúry ANSA s ľahkými zraneniami prevezený sanitkou do Nemocnice Jána Pavla II. v meste Olbia, odkiaľ ho po ošetrení prepustili.

Skúter je vedľa auta po dopravnej nehode pri meste Olbia na Sardínii 10. júla 2018. Amerického herca Georgea Clooneyho, ktorý mal v utorok na talianskom ostrove Sardínia dopravnú nehodu, prepustili po ošetrení z nemocnice. Herec bol podľa agentúry ANSA s ľahkými zraneniami prevezený sanitkou do Nemocnice Jána Pavla II. v meste Olbia, odkiaľ ho po ošetrení prepustili.
Foto: TASR/AP

Podľa BBC má Clooney po nehode narazený bedrový kĺb.

Clooney sa s manželkou Amal a dvojičkami Alexandrom a Ellou presťahoval na leto na Sardíniu, kde sa zúčastňuje nakrúcania televíznej minisérie Hlava 22 podľa rovnomennej literárnej predlohy Josepha Hellera, v ktorej stvárni postavu generála Scheisskopfa.